قم نيوز : قم نیوز: بر اساس یک مطالعه جدید مشخص شده که خوردن قارچ نه تنها برای سلامت عمومی بدن مفید است بلکه مصرف آن باعث پیشگیری از بروز مشکلات عصبی ناشی از افزایش سن و همچنین به تاخیر انداختن ابتلا به زوال عقل و آلزایمر میشود.
به گزارش قم نیوز، به گفته محققان، برخی قارچهای دارویی و خوراکی حاوی ترکیبات بیواکتیو یا زیستفعالی هستند که ممکن است باعث افزایش رشد عصب در مغز شود و به محافظت در برابر محرکهای عصبی همچون التهاب ناشی از بیماریهای مرتبط با تباهی اعصاب یا neuroprotective کمک کند.
محققان دانشگاه مالایا در مالزی با تجزیه و تحلیل مزایای سلامتی ناشی از مصرف قارچهای خوراکی گفتند شواهد نشان میدهد گونه خوردنی این گیاهان نقش بالقوهای در کاهش یا به تاخیر انداختن ناکارآمدی یا تباهی اعصاب به دلیل افزایش سن داشته باشند.
این محققان با تمرکز بر فعالیت ترکیبات زیستفعال موجود در قارچ اضافه کردند که بهره بردن از این ترکیبات احتمالا فواید و مزایای شناختی و عصبی برای انسان به دنبال دارد.