قم نيوز : قم نیوز: معاون پژوهشی حوزههای علمیه گفت: آییننامه حمایت از استعدادهای برتر تدوین شده و بر اساس آن حمایت مادی و معنوی از استعدادهای برتر صورت میگیرد.
به گزارش قم نیوز، حجتالاسلام والمسلمین علی عماد امروز در گفتوگویی با اشاره به نخبگان حوزوی اظهار کرد: کسانی هستند که در سن زیر 34 سالگی دارای ظرفیت بالقوه نخبگی در جامعه ایران و حوزههای علمیه هستند.
وی ادامه داد: طلاب تا سن 34 سالگی در حوزه استعدادهای برتر قرار میگیرند و شناسایی نخبگان از سن 37 سال به بعد شروع میشود.
معاون پژوهشی حوزههای علمیه عنوان کرد: بر اساس تعریف اساسنامه مرکز امور نخبگان حوزه، نخبگان کسانی هستند که دارای تاثیرات جدی، مبنایی و اثرگذاریهای ویژه در جامعه علمی، مدیریتی و فرهنگی هستند.
وی با اشاره به گروههای نخبگان و استعدادهای برتر حوزههای علمیه گفت: نخبگان و استعدادهای برتر به گروههای نخبگان آموزشی، پژوهشی، تبلیغی، فرهنگی، مدیریتی و تهذیبی تقسیم میشوند.
عماد ادامه داد: بر اساس مصوبات هیئت امنا و اقداماتی که مرکز امور نخبگان انجام میدهد، کار شناسایی استعدادهای برتر آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و تبلیغی از دهم مهرماه به صورت رسمی در مراکز و مدیریتهای استانی حوزههای علمیه آغاز شده است.
وی خاطرنشان کرد: به مراکز و مدیریتهای استانی حوزهها ابلاغ شده که با پایان یافتن سال تحصیلی کار شناسایی استعدادها را آغاز کنند.
معاون پژوهشی حوزههای علمیه خاطرنشان کرد: تاکنون 18 استان نامزدهای استعداد برتری خود را معرفی کردند که کار مصاحبه، تکمیل پرونده و ارزیابیهای نهایی آنها در حال انجام است و به تدریج استعدادهای برتر در زمینههای یاد شده شناسایی میشوند.
وی عنوان کرد: آییننامه حمایت از استعدادهای برتر تدوین شده و بر اساس آن، حمایت مادی و معنوی از استعدادهای برتر صورت میگیرد.
عماد عنوان کرد: آییننامه حمایت از استعدادهای برتر در پایگاه اطلاعرسانی مرکز امور نخبگان قرار گرفته که افراد میتوانند در این بخش آییننامهها را مشاهده کنند.
وی خاطرنشان کرد: به مدیریتهای استانی ابلاغ شده که در چارچوب دستورالعملها، فرمها و نمونه برگهای خاص نخبگان خاص خودشان را در هر استانی معرفی کنند.
معاون پژوهشی حوزههای علمیه یادآور شد: در گام نخست با مدیران استانهای قم، اصفهان، خراسان و تهران مکاتبه شده و در سال 93 مدیریت استانهای دیگر وارد میشوند.