قم نيوز : قم نیوز: مدیرعامل شرکت مخابرات استان قم گفت: تعداد پورتهای دیتا در سال گذشته 41 هزار و 525 بود که این تعداد در حال حاضر به 43 هزار و 978 پورت رسیده است.
به گزارش قم نیوز، سید اسدالله دهناد به تبیین گزارش عملکرد مخابرات استان قم در طول دو سال گذشته پرداخت و بیان کرد: سال ۹۱ ظرفیت ۵۲۵ هزار و ۲۷۰ سوئیچ منصوبه و DLC در شرکت مخابرات وجود داشت که این تعداد در سال ۹۲ به ۵۴۴ هزار و ۵۱۶ مورد رسید و اکنون با ۱۱ درصد رشد به ۵۸۱ هزار و ۵۴۴ شماره رسیده است.
وی تعداد شمارههای مشغول به کار تلفن ثابت در سال ۹۱ را ۴۳۷ هزار و ۲۲۰ شماره ذکر کرد و گفت: این تعداد در سال ۹۲ به ۴۶۰ هزار و ۱۰۹ شماره رسید و در حال حاضر این عدد به ۴۶۴ هزار و ۲۱۱ شماره افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان قم گفت: دایری ناخالص تلفن همراه ۲۹ هزار و ۵۰۹ شماره بود که در سال ۹۲ به ۲۸ هزار و ۱۸۳ شماره رسید و اکنون این تعداد به ۴ هزار و ۱۰۲ شماره رسیده است.
وی ضریب نفوذ تلفن ثابت را ۳۷.۲۵ درصد در سال ۹۱ ذکر کرد و گفت: این میزان در سال ۹۲ به ۳۸.۴۷ رسید و اکنون به ۳۸.۷۱ درصد افزایش یافته است.
دهناد تعداد شمارههای منصوبه تلفن همراه را یک میلیون و ۲۰۰ هزار شماره عنوان کرد و گفت: این تعداد در سال ۹۲ بدون هیچگونه افزایشی روی پایه یک میلیون و ۲۰۰ هزار شماره متوقف شد.
وی تعداد شمارههای مشغول به کار تلفن همراه را ۹۸۶ هزار و ۸۸۸ شماره ذکر و تصریح کرد: این تعداد در سال ۹۲ به یک میلیون و ۱۱۹ هزار و ۲۹۱ شماره رسید و اکنون نیز افزایش نداشته است.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان قم ضریب نفوذ تلفن همراه را ۸۴.۱ درصد سال ۹۱ عنوان کرد و بیان داشت: این میزان در سال ۹۲ به ۹۳.۵۸ درصد رسید.
وی تعداد سایتهای منصوبه BTS در سال ۹۱ را مورد توجه قرار داد و گفت: تعداد این سایتها در سال ۹۱ از ۳۴۱ سایت تجاوز نمیکرد که این تعداد در سال ۹۲ به ۳۷۱ سایت رسید و در حال حاضر به ۳۷۲ سایت افزایش یافته است.
دهناد تعداد روستاهایی که دارای تلفن منزل هستند را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: در سال ۹۲ این تعداد به ۱۴۷ روستا رسید و در حال حاضر نیز همان تعداد روستا دارای تلفن ثابت هستند.
وی تعداد روستاهایی که دارای ICT هستند را ۵۷ روستا در سال ۹۱ بیان کرد و گفت: در سال ۹۲ با کاهش ۹ درصدی این تعداد به ۵۲ روستا رسید و اکنون نیز همان تعداد روستا دارای ICT هستند.
رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات استان قم تعداد پورتهای منصوبه دیتا را ۳۳ هزار و ۹۲۷ پورت دانست و تصریح کرد: این تعداد در سال ۹۲ به ۶۰ هزار و ۱۳۵ پورت افزایش پیدا کرد و در حال حاضر به ۶۴ هزار و ۹۰۰ پورت رسیده است.
وی تعداد پورتهای دایر شده دیتا را ۲۱ هزار و ۱۶۲ پورت در سال ۹۱ عنوان کرد و ادامه داد: این تعداد در سال ۹۲ به ۴۱ هزار و ۵۲۵ پورت رسیده و در حال حاضر ۴۳ هزار و ۹۷۸ پورت در استان قم دایر است.
دهناد خاطرنشان کرد: در سال ۹۱ تعداد ۵۳ روستا دارای تلفن روستایی شدند که این تعداد تاکنون افزایش نیافته است.