قم نيوز : قم نیوز: آیت الله مکارم شیرازی با بیان اینکه جامعه المصطفی یک پیام جهانی دارد، گفت: رساندن پیام اسلام به جهان مهمترین رسالت و فلسفه ایجاد جامعه المصطفی است.
به گزارش قم نیوز، آیت الله ناصر مکارم شیرازی پیش از ظهر امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی جامعه المصطفی با تاکید براینکه اسلام یک دین جهانی است، اظهار کرد: اسلام هیچ حد و مرز جغرافیایی و نژادی را نمی پذیرد و همه را به وحدت می خواند.
مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه قومیت ها و نژادها هیچ تفاوتی را ایجاد نمی کنند، افزود: از نظر اسلام همه افراد اعضای یک خانواده هستند.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه با بیان اینکه معیار تقوای الهی است و علم باید در مسیر تقوا قرار بگیرد، تصریح کرد: تمام جامعه بشری برادر و خواهر یکدیگر هستند و همه ارزش ها باید در مسیر تقوا باشد.
وی با بیان اینکه باید مرکزی برای رساندن پیام اسلام به جهان ایجاد شود گفت: این مسئله فلسفه تاسیس جامعه المصطفی است، از زمان تاسیس این نهاد کارهای بزرگی صورت گرفته است.
آیت الله مکارم شیرازی خاطرنشان کرد: تاکنون از تاسیس جامعه المصطفی ۳۵ هزار نفر در جامعه المصطفی آموزش دیده اند که این افراد به عنوان ائمه جماعات و استاد در کشورهای مختلف مشغول به کار هستند.
مرجع تقلید شیعیان گفت: جامعه المصطفی با هزار مرکز تبلیغی در خارج از کشور ارتباط دارد و تاکنون ۳۰ هزار اثر چاپی در المصطفی به چاپ رسیده است.
استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه باید روزی برسد که جامعه المصطفی در جهان بدرخشد و نور اهل بیت (ع) از حوزه های علمیه در دنیا افشانده شود، تصریح کرد: باید از هرگونه حرکتی که سبب اختلاف در صفوف مسلمانان می شود پرهیز شود.
وی با بیان اینکه باید از توهین به مقدسات دیگر مذاهب خودداری شود و برنامه ها در مسیر وحدت باشد، اظهار کرد: جامعه المصطفی یک پیام جهانی دارد و باید طلاب به زبان های مختلف آشنا باشند تا پیام اسلام را به دنیا برسانند.
آیت الله مکارم شیرازی تشکیل داعش را توطئهای بر ضد اسلام خواند و خاطرنشان کرد: افراطی ها در میان شیعیان و اهل سنت حضور دارند و نباید اجازه داد افراطی ها حلقه وحدت را بشکنند.
مرجع تقلید شیعیان با اشاره به اینکه تلاش های فردی در جهان امروز فایده ندارد، عنوان کرد: باید بر کارهای جمعی متمرکز شد, تلاش جمعی باید جانشین تلاش فردی شود.
آیت الله مکارم شیرازی خاطرنشان کرد: روحانیون و طلاب باید برخورد خوبی با دوست و دشمن داشته باشند و در مقابل فحاشیها عصبانی نشوند.