چهارشنبه ۳ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۰۳
کد مطلب : 31055
استفاده از طب سنتی به معنای بازگشت به گذشته نیست

خدادوست: بسیاری از بیماری‌های امروزی با طب سنتی درمان می‌شود

قم نيوز : قم نیوز: معاون طب سنتی وزیر بهداشت با بیان اینکه استفاده از طب سنتی به معنای بازگشت به گذشته نیست، گفت: بسیاری از بیماری‌های امروزی نیاز به تجویز داروی ندارد و با طب سنتی قابل درمان است.
خدادوست: بسیاری از بیماری‌های امروزی با طب سنتی درمان می‌شود
به گزارش قم نیوز، محمود خدادوست ظهر امروز در مراسم کلنگ‌زنی سلامت‌کده و دانشکده طب سنتی قم، با اشاره به تقدیر از حضور پرشور مسئولان استانی در مراسم اظهار داشت: این حضور به معنای اهمیت و رویکرد ویژه به حوزه بهداشت و سلامت است.

معاون طب سنتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه مقام معظم رهبری و مسئولان ارشد کشور بر اجرای طرح تحول نظام سلامت تاکید داشته‌اند، خاطرنشان کرد: تاکیدات مقام معظم رهبری به مدیریت جهادی و انسجام ملی از علل اصلی اجرای طرح تحول نظام سلامت است؛ با اجرای این طرح امیدواریم به بخشی از اهداف جامعه اسلامی دست پیدا کنیم.

خدادوست با اشاره به فعالیت خیران در بخش درمان قم خاطرنشان کرد: در همه جهان از ظرفیت طب سنتی استفاده می‌شود و دلایل محکمی از طرف سازمان‌های بین المللی مرتبط با سلامت مطرح شده است که این موضوع نشانه اهمیت این علم و جایگاه آن در جهان است.

معاون طب سنتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه پشتوانه طب سنتی ۱۸ هزار عنوان کتاب است، افزود: با استفاده بومی از این پشتوانه می‌توانیم در نظام سلامت گام‌های مهمی برداریم.

وی با اشاره به ارتباط میان طب سنتی و اقتصاد بهداشت و درمان بیان کرد: طب سنتی در باور مردم دارای جایگاهی ویژه است و باید با حرکتی عملی به آن پرداخته شود و در جامعه اسلامی به تقویت آن کمک کنیم.

خدادوست با اشاره به اینکه استفاده از طب سنتی به معنای بازگشت به گذشته نیست، خاطرنشان کرد: طب جدید برگرفته از طب غربی است که برای درمان نیازمند تجهیزات است و بدون انجام آزمایش‌های دقیق نمی‌توانیم درمان صحیحی داشته باشیم.

معاون طب سنتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه بسیاری از بیماری‌های امروزی نیاز به تجویز داروی خاصی ندارند گفت: این بیماران بدون نسخه پزشک و با استفاده از طب سنتی به راحتی قابل درمان هستند.

وی با اشاره به اینکه باید بدون نگاه افراطی و یا تفریطی طب سنتی را به شبکه بهداشت و درمان وارد کنیم افزود: در صورتی که چنین نگاهی وجود داشته باشد تحولات گسترده‌ای در زمینه بهداشت و درمان ایجاد می‌شود.

خدادوست با بیان اینکه طب رایج و طب سنتی نیازمند تفاهم و همدلی است، گفت: برای اینکه طب سنتی وارد مقوله افراط و تفریط نشود لازم است به صورت آکادمیک و دانشگاهی و توسط نظام سلامت جامعه اسلامی اداره شود تا به‌دور از بی‌برنامگی به سلامت جامعه کمک کند.

معاون طب سنتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: امروز برخی داروهای شیمیایی را با داروهای گیاهی مخلوط می‌کنند و به آن لقب‌داری طب سنتی می‌دهند که کار صحیحی نیست.

وی با اشاره به ساخت نخستین دانشکده طب سنتی در قم خاطرنشان کرد: این اقدام کاری ماندگار برای نظام اسلامی و مردم قم است. وزارت بهداشت اقدامات حمایتی خود از طب سنتی را اجرایی می‌کند و به این دلیل که این دانشکده باید نمادی از معماری سنتی داشته باشد، دفتر منابع فیزیکی وزارت بهداشت طراحی اولیه این دانشکده را بررسی می‌کند.

انتهای پیام/ ۱۳۲
https://qomnews.ir/vdcdkz0s.yt0fk6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما